Volite li seks na javnom mestu?

Dolazi proleće...toliko je lepih mesta na kojima bi parovi mogli malo da se "poigraju"...
Dolazi proleće...toliko je lepih mesta na kojima bi parovi mogli malo da se "poigraju"...

Na poslu

To vrlo neprofesionalno ponašanje moglo bi da vas košta radnog mesta. Ako je strah veći od uzbuđenja, bolje nemojte ovo da isprobavate. U slučaju da je želja veća, samo hrabro priuštite sebi divlju avanturu, kojom ćete sigurno začiniti dugotrajni dan. Pazite samo da prostor bude samo vama na raspolaganju i da pri seksu ne budete previše glasni. I pospremite za sobom.

Svlačionica

Bila to svlačionica u teretani ili u butiku. Ako s partnerom redovno idete na fitnes, nakon dobrog vežbanja vaša vrela tela možete ohladiti pod zajedničkim tušem u svlačionici. Pazite samo da vas neko ne iznenadi. Pravi adrenalin osetićete ako se malo eksperimentišete u kabini za presvlačenje u butiku. Naravno, teško je naći butik gde su kabine dovoljno velike, i vrata skroz do poda. Pri tome morate da pazite i na prodavačice, koje krstare po prodavnici i sumnjivo gledaju sve što se pomera.

U parku

Prolećnim i letnjim danima možete praktikovati takozvano "nestašno" sedenje na klupama u parku. Zato bi za devojke bilo lakše da nose suknju, i da svom partneru sednu u krilo. Devojka može mladiću diskretno da raskopča pantalone, a zatim se namesti tako, da suknja pokriva sve što se događa. I onda devojka treba nežno i DISKRETNO da se ljulja, a ne ko na klackalici. Naravno, preporučljivo je da klupa ne bude osvetljena reflektorima, i da dama ne nosi suknju veličine papirne maramice. Suptilno i tiho.

U bazenu

I na kupalištima seks može funkcionisati vrlo diskretno ako ste dovoljno pažljivi i neupadljivi. Žena neka se nasloni na ivicu bazena, a sve što partner mora da uradi je da skine kupaće gaće ili šorc. Isto se može raditi i na moru. Naravno, proveriti da li ima dece i spasilaca u blizini. Nijedni nisu dobri svedoci, i ne doprinose uzbuđenju. I da muškarac pazi gde ostavlja gaće..teško ih je naći posle u olimpijskom bazenu.

U bioskopu

Kada je dvorana prilično prazna i ljudi su od vas dovoljno udaljeni, možete se malo poigrati i tokom filma. Dok drugi gledaoci budu potpuno neoriginalno gledali film, možete se zagrejati prvo nežnim milovanjem i masiranjem penisa odnosno vagine. Naravno radite to u zadnjem redu i vrlo udaljeni od ostalih jer bi u suprotnom neko mogao da vas opazi , a potom napravi scenu (ili još gore, pita da se pridruži). Smeliji parovi će se odlučiti i na oralni seks, a oni najodvažniji će se usuditi i još više. Uživajte u nezaboravnoj avanturici, a iza sebe sa mesta zločina odstranite svaki trag. Ipak, tu posle sede i deca.

U vozu

Seks u vozu pokušajte samo ako postoje kupei u kojima se mogu navući zavese. Verovatno je svima poznato da se neke žene uzbude na vibracije tokom vožnje u javnom prevozu, ili na vibracije veš mašine. Slična podrhtavanja će vam pružiti i voz. Izaberite što dalju destinaciju i tokom vožnje je začinite hrabrim seksom, ali pazite da vas ne zaskoči kondukter ili prekine neki od radoznalih putnika.

U prirodi

Nije li divno kada ste u prirodi, držite se za ruku sa partnerom, šetate kroz šumu i uživate u divnom danu (ili noći)?E pa drveće i žbunje se mogu i drugačije iskoristiti! Žbunje, posebno kada sve ozeleni može poslužiti kao dobar zaklon od radoznalih očiju. Ako ponesete ćebe, u kombinaciji sa opalim lišćem, kolena će manje boleti, i biće znatno udobnije. Ćebe je preporučljivo i na plaži, jer pesak ume svuda da se zavuče. Drveće je dovoljno jako da podnese bilo kakvo naslanjanje, a ako ste raspoloženi za vrištanje i vikanje, preporuka je da ne idete tamo gde ima ljudi. Ili vežite jedno drugom usta. Upozorenja: priroda nije za one koji su gadljivi na bube (zavlače se svuda, kao i pesak), treba obratiti pažnju na krpelje, koprive, i trnje. I naravno, ne ostavljati smeće za sobom.

  • Ibolja

    09.04.2010 19:16
    Ja obozavam sex na pescanoj plazi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.