VIDEO: Kad Mapetovci obrade "Hello" od Adel

Mis Pigi, iz čuvenog "Mapet šoua", ume biti prava gospođa, zbog čega njena obrada hita "Hello" pevačice Adel, ne treba da predstavlja iznenađenje.

Mis Pigi, iz čuvenog "Mapet šoua", ume biti prava gospođa, zbog čega njena obrada hita "Hello" pevačice Adel, ne treba da predstavlja iznenađenje.

 

Promo spot za obradu prikazan je tokom prenosa American Music Awards, rekreirajući muzički spot pesme. U spotu se pojavljuju Mis Pigi i njen bivši partner Kermit.

Kratak video počinje sa dramatičnim pogledom Mis Pigi u kameru, a ubrzo nakon toga počinje pesma "Hello". Kamera vrlo brzo otkriva da je poznata prasica čak i obučena kao Adel.

Ipak, za razliku od originala, Mapet varijanta spota za pesmu "Hello" ima određene komediografske elemente.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.