Snima se "Doktor Strejndž"

Studio Marvel počeo je snimanje filma "Doktor Strejndž", u režiji Skota Deriksona. U filmu igraju Benedikt Kamberbač, Čuitel Edžiofor, Rejčel Makadams, Majkl Stulbarg, Meds Mikelsen i Tilda Svinton.

Studio Marvel počeo je snimanje filma "Doktor Strejndž", u režiji Skota Deriksona.

 

U filmu igraju Benedikt Kamberbač, Čuitel Edžiofor, Rejčel Makadams, Majkl Stulbarg, Meds Mikelsen i Tilda Svinton. Film, koji će se pojaviti u američkim bioskopima 4. novembra naredne godine, snimaće se na raznim lokacijama u svetu, uključujući London, Njujork, Hong Kong i Katmandu.

"Doktor Strejndž" prati priču o neurohirurgu, doktoru Stivenu Strejndžu, koji posle užasne saobraćajne nesreće otkriva skriveni svet magije i alternativnih dimenzija. To je, kako navodi distributer "Taramaunt", novi film iz treće faze Marvelovog filmskog univerzuma. Cilj treće faze, tokom četiri godine i devet filmova, jeste da upozna publiku sa novim herojima i da nastavi avanture omiljenih likova.

Zasnovan na liku iz Marvelovog stripa koji se prvi put pojavio u "Čudnim pričama", u broju 110, jula 1963, "Doktor Strejndž" nastavlja avanture ispričane u filmovima "Iron Man", "Neverovatni Halk", "Iron Man 2", "Kapetan Amerika - Zimski vojnik", "Čuvari galaksije", "Osvetnici - Era Altrona", "Antmen" i novim ostvarenjima "Kapetan Amerika - Građanski rat", "Čuvari galaksije 2" i "Tor: Ragnarok".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.