Za četiri sata 27 predoziranja narkomana u jednom gradu

Čak 27 slučajeva uzimanja prekomerne doze heroina zabeleženo je u ponedeljak u gradu Hantington u SAD u roku od samo četiri sata, a jedna osoba je preminula.
Svi slučajevi zabeleženi su u krugu od dva kilometra, pa se pretpostavlja da je droga došla od istog dilera, kao i da je u nju bila umešana još neka supstanca. Lokalna policija saopštila je da nije zaplenila drogu kod žrtava, ali da se nada da će medicinski stručnjaci uspeti da toksikološkom analizom utvrde koja supstanca je eventualno bila dodata u heroin.
 
Hantington ima oko 50.000 stanovnika i suočava se sa 18 do 20 "overdoziranja" nedeljno. Savezna država Zapadna Virdžinija u kojoj se nalazi i Hantington, prema podacima zdravstvenih vlasti iz 2014. godine, imala je najveći broj smrtnih ishoda predoziranja kod narkomana u čitavoj SAD.
 
"Suviše je rano da kažemo sa čime je heroin, u ovom slučaju, bio pomešan", rekao je jedan zvaničnik, navodeći da je u opticaju veoma malo čistog heroina.
  • Realista

    19.08.2016 07:38
    Malo na kasiku
    Mitoree, stigla nova šema
  • Ajs Nigrutin

    18.08.2016 17:38
    Nevidljivi problemi, sada znam i koji,
    Neko vam je stavio drogu u heroin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin