Tramp: Odluku Vrhovnog suda o abortusu doneo je Bog

Bivši predsednik SAD Donald Tramp ocenio je da je odluku Vrhovnog suda SAD da ukine presudu iz slučaja Roe protiv Vejda iz 1973. godine, koja je Amerikankama garantovala pravo na abortus, doneo Bog.
 Tramp: Odluku Vrhovnog suda o abortusu doneo je Bog
Foto: Pixabay

"Mislim da će ovo biti korisno za sve. Pravo da se o tome odlučuje vraćeno je državama, kojima je to oduvek pripadalo", rekao je Tramp.

Za razliku od Trampa, Barak Obama je kritikovao odluku Vrhovnog suda SAD.

"Vrhovni sud nije samo ukinuo presedan star skoro 50 godina, već je najintenzivniju ličnu odluku koju neko može doneti preneo na hirove političara i ideologa, a pritom je napao suštinske slobode miliona Amerikanaca", napisao je ovaj bivši predsednik SAD na svom Tviteru.
 
"Već duže od mesec dana znali smo da ovaj dan dolazi, ali on zbog toga nije ništa manje poražavajući", naveo je Obama.
  • Muskarci i...

    26.06.2022 15:07
    muskarci
    OVAJ covek je ozbiljno bolestan,nije jedini,na zalost ne samo tamo nego su razbacani svuda po nasoj planeti......I dokle ce muskarci da pricaju sta ce zena da odluci sa svojom matericom,plodom i buducnoscu.Muka mi je sto muskarci stalno obrazuju zene a gluplji su od njih.Samo 1 porodjaj njima treba a kasnije dozivotna briga o detetu jer oni,ti muskarci idu na posao ,zaradjuju ,izdrzavaju porodicu.CAST NEKIM RETKIM I IZUZETNIM MUSKARCIMA,znam i takve,njima veliki naklon i veliko izvinjenje.Ovo nije prica o njima vec o muskarcima sa primitivizmom i gluposcu u glavi ,samozivih muskaraca bez osecaja.A koliko ih je samo joooooooooj!
  • Sal3

    25.06.2022 09:40
    @miki
    To mukice kada se ti budeš porađao onda filozofiraj uz 'ladno pivo i vanglu čvaraka.
  • Bole

    25.06.2022 08:59
    @Miki
    Vi ste tipičan primerak svega što ne valja u ovoj državi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.