VIDEO: Tri puta rodila blizance za dve godine

Danesi Kouč iz Kanzasa je za nešto više od dve godine čak tri puta rodila blizance.

Mlada majka kaže da je potpuno bila nepripremljena za ovu životnu priču, pogotovo jer je svaki put zatrudnela prirodnim putem.

Danesi je pre mesec dana rodila preslatke devojčice Dalani i Darlu. Pre godinu dana postala je majka i Delili i Davinu, koji imaju i dvogodišnjeg brata Danarijusa. Nažalost, Danarijusov brat blizanac Desmond preminuo je ubrzo nakon prevremenog rođenja usled brojnih komplikacija.

"Ljudi me jednostavno smatraju čudom prirode kada im to ispričam", kazala je Danesi, dodajući da je ostala šokirana kada je drugi put saznala da je trudna i da je bila histerična.

"Bila sam potpuno nepripremljena. Mislim, imala sam spremnu odeću i sve drugo, ali mentalno nisam bila spremna za to. Trebalo mi je više meseci da prihvatim sve", rekla je Danesi koja, verovali ili ne, ne isključuje mogućnost rađanja još beba.

Ipak, ona i njen verenik Džefri kažu da će nova beba malo morati da pričeka. "Volim bebe, ali sledeća bi mogla tek za 10-15 godina, kada ova deca budu dovoljno velika da mogu da mi pomognu", kroz osmeh kaže Danesi.

Ova hrabra mama smatra da je blagoslovlena što može da ima decu, jer poznaje mnogo žena koje to ne mogu. Ipak, kaže da imati petoro mališana nije nimalo lako.

"Trošimo mnogo pelena i svega drugog, nije lako, često nemamo novca da sve to pokrijemo", kaže Danesi koja je apelovala na ljude dobre volje da joj finansijski pomognu kako bi odgajila ove mališane.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.