FOTO: Svi u porodici se rađaju sa crno-belom kosom

Osamnaestomesečna Miliana je u porodici četvrta generacija ženske dece koja se rađaju sa ogromnim belim pramenom iznad čela.
Sličan, samo nešto manji pramen, imaju i njena 23-godišnja majka Brajana Vorti, 41-godišnja baka Dženifer i 59-godišnja prabaka Jaon.
 
- Nismo sigurne koliko generacija unazad ženska deca imaju ovaj isti trag na glavi. Znamo za nas četiri, jer je moja baka usvojena, pa nikada nije upoznala svoje biloške roditelje. Nadam da će i ćerka moje Miliane imati istu ovakvu kosu, priča ponosna majka Brajana iz Ridželanda u Južnoj Karolini u SAD.
 
Ona je ispričala i da nije bila sigurna da će se njena ćerka roditi s belim pramenom, iako je to silno želela. - Nekoliko godina posle mene, moja majka je rodila još jednu ćerku, koja nije imala ovakav beleg, pa ni ja nisam bila sigurna da će ga imati moja ćerka. Kada su mi je posle porođaja položili na grudi i kada sam videla beli pramen, bila sam tako srećna, dodaje Brajana. 
 
Ona kaže da je često zaustavljaju na ulici, kao i da je većina ljudi oduševljena izgledom njene ćerke. Priča, međutim, da je u detinjstvu imala i problema sa drugom decom koja su je zadirkivala nazivajući je tvorom.
 
- Planiram da podižem svoju ćerku u uverenju da je lepa i posebna i da je naučim da ne sluša zlonamernu decu, zaključila je Brajana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.