VIDEO: Bebe blizanci se kupaju zagrljeni

U zagrljaju, kao u maminom stomaku, ovi blizanci koji se kupaju su prosto neodoljivi. Pogledajte snimak, ali i zapamtite da je ovakvo kupanje beba dozvoljeno samo profesionalnim negovateljicama.
Sonja Rošel je dečja negovateljica koja je razvila metod kupanja beba poznat pod nazivom "banja za bebe". Majka četvoro i baka petoro mališana, Sonja veruje da "kupanje na brzinu" mališanima ne donosi ništa dobro već da im treba priuštiti nežno, sporo kupanje pri čemu je glava novorođenčeta velikim delom u vodi.
 
Zato je važno da ovakvu "banju" sme da vodi isključivo profesionalna negovateljica, koja će posle kupke priuštiti bebi i masažu. Pogledajte kako samo uživaju ovi blizanci...
 
  • Anđeli

    26.11.2016 11:05
    Što više ovakvih slika, za borbu protiv svakodnevnog zla u naslovima medija.
  • dobrotvorka

    25.11.2016 23:33
    Bože
    Koliko nežnosti i ljubavi... istopila sam se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom