Blizanci, a nisu isto godište

Blizanci Everet i Sojer Šej rođeni su u različitim godinama.
Evert je bila prva beba u bolnici Baner u Arizoni koja se rodila u 2017. godini stigavši u 00:01 sati, dok je njegov brat rođen 11 minuta ranije u 23:50 sati i na njegovom rodnom listu će pisati 2016. godina.
 
Roditelji Holi i Brendon Šej iz Glendale su presretni. Sojer je bio malo veći i deblji od Everta, ali su oboje zdrave bebe. "Sve je proteklo u najboljem redu. možda se Evert neće složiti sa mnom, ali to će biti zato što je tvrdoglav. 'Zaglavio' je unutra do nakon ponoći", rekla je nasmejana majka.
 
Blizanci su dvojajčani, a već imaju dve sestre od četiri i 13 godina.
 
Slično se dogodilo i u San Diegu. Jedan blizanac je rođen u 2016. godini četiri minute pre ponoći, dok je drugi rođen četiri minuta kasnije, u trenucima kada smo već ušli u 2017. godinu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom