FOTO: Starac u restoranu hrani suprugu s kojom je u braku 75 godina

Fotografija starijeg bračnog para u jednom američkom restoranu izazvala je oduševljenje javnosti.
Nakon što je postavljena na popularnu Facebook stranicu "Love What Matters", fotografija je postala veliki hit. Na njoj su prikazani stariji muškarac i njegova supruga. 
 
Autor fotografije porazgovarao je sa starcem koji mu je rekao da njegova žena boluje od Alchajmerove bolesti i da će, ako požive, u junu obeležiti 75-godišnjicu braka.
 
"Ceo svoj život žudeo sam za tako jakom ljubavlju", napisao je autor koji je kasnije saznao da ovaj brižni muškarac ima 96, a njegova draga 93 godine.
 
"Stići do kraja puta sa osobom s kojom si putovanje počeo je jedna od najdivnijih stvari na planeti", stoji u jednom od komentara ispod fotografije. "Može li jedan par biti blagoslovljeniji od ovoga? Dele ljubav dok stare, a njihova povezanost raste. To je prelepo."
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.