Do Riminija avionom iz Beograda

Italijanska aviokompanija "Er Vale" (Air Vallée) leti od 18. jula na liniji Beograd-Rimini, saopštio je Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Italijanska aviokompanija "Er Vale" (Air Vallée) leti od 18. jula na liniji Beograd-Rimini, saopštio je Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije. "Er Vale" će na toj liniji leteti do kraja septembra, dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom.

Uspostavljanjem linije sa Riminijem, na jadranskoj obali, u blizini San Marina, Beograd će biti direktno povezan i sa četvrtim italijanskim gradom, posle Rima, Milana i Trsta.

Domaće turističke agencije nude veliki broj ponuda za letovanje u Riminiju.Cene sedmodnevnog boravka na bazi polupansiona kreću se u vrhu sezone od 250 evra naviše.

Rimini je jedno od najpoznatijih italijanskih letovališta na Jadranskom moru, kog odlikuju prostrane peščane plaže i veliki broj hotela na obali.. Zbog relativno niskih cena Rimini je često odredište mladih iz kontinentalne Italije, naročito za vikend provode.

 

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.