Umrlice za turizam na Jelsi

Zbog propale sezone, očajni meštani Jelse pre nekoliko dana oblepili su grad umrlicama "Jesi".

Zbog propale sezone, očajni meštani Jelse pre nekoliko dana oblepili su grad umrlicama "Jesi".

Iako je od Hvara preplavljenog turistima udaljena samo tridesetak kilometara, Jelsa je u špicu ovogodišnje sezone gotovo prazna, pa su, očajni zbog manjka posla, meštani i jelšanski ugostitelji, sastavili čitulju turizmu u svom gradu, pišu hrvatski mediji.

U umrlicama, kojima su pre nekoliko dana nakratko oblepili mesto, ogorčeni Jelšani se opraštaju od, kako je oni zovu, "Jese" u jeku turističke sezone i ironično, između ostalih, zahvaljuju Opštini, Turističkoj organizaciji i političkim strukturama na "podršci što je umrla posle višegodišnje bolesti".

Vlasnica jednog restorana u Jelsi smatra da je glavni uzrok loše sezone nedovoljna promocija mesta, manjak informacija za goste na Internetu, kao i loša saradnja i povezanost lokalnih ugostitelja i domaćih vrhunskih vinara i uljara.

  • agnes

    09.08.2010 15:49
    a cene?
    da nemaju one neke veze sa manjkom potražnje.... možda?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja