Novih pet linija Viz era

Mađarska niskotarifna avio kompanija "Viz er" otvoriće nove linije za pet destinacija u Evropi, a u planu je i otvaranje operativne baze tog avioprevoznika u Srbiji, u aprilu naredne godine.
Mađarska niskotarifna avio kompanija "Viz er" otvoriće nove linije za pet destinacija u Evropi, a u planu je i otvaranje operativne baze tog avioprevoznika u Srbiji, u aprilu naredne godine.

Predsednik "Viz era" Jožef Varadi kaže da će prve dve nove linije otvoriti u decembru i to za Rim i Malme, a u aprilu 2011. godine planirano je otvaranje linija za Stokholm, Ajndhoven i Minhen. Avioni "Viz era" za Rim i Malme počeće da saobraćaju od 15. decembra, tri puta nedeljno za italijansku prestonicu, a dva puta za Švedsku.

Letovi za Ajndhoven, prema najavama, biće uvedeni od 1. aprila i saobraćaće dva puta sedmično, dok će linije za Minhen i Stokholm biti otvorene od 3. aprila, takođe dva puta u toku nedelje. Predsednik "Viz era" rekao je da će, zajedno sa već pokrenutim letovima za Dortmund i London, ukupno sedam novih linija iz Srbije opsluživati oko 300.000 putnika u prvoj godini.

Varadi je najavio da će, u skladu sa planiranim proširenjem poslovanja i otvaranjem operativne baze, zaposliti do 40 ljudi iz Srbije, a cilj te "lou-kost" kompanije je da postane lider na srpskom tržištu. On je rekao da se karte za "Viz er" već mogu kupiti putem internet sajta te kompanije i najavio da će na njihovoj veb prezentaciji uskoro biti uveden i srpski jezik.

  • srba

    01.09.2010 20:41
    to majstori , sace pokazati onim budalama jatu kako se pravi lova

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.