Kako izgleda najluksuzniji avion na svetu? (video)

Raskošno opremljen "erbasov A380" koji leti na liniji Mančester - Dubai je najluksuznije opremljen avion na svetu.
Raskošno opremljen "erbasov A380" koji leti na liniji Mančester - Dubai je najluksuznije opremljen avion na svetu.

Uobičajeno, ovaj tip aviona prima 800 putnika, ali kada je komfor na prvom mestu taj broj se smanjuje, pa "erbas A380" aviokompanije Emirates ima 500 mesta za sedenje u biznis klasi i 14 apartmana.

Svaki putnik na raspolaganju ima televizor, ležaj sa posteljinom po želji, mini bar... Hrana koja se služi tokom leta može da se meri sa onom iz najboljih svetskih restorana, posuđe je od najfinijeg porcelana, a escajg je srebrni.

Putnici koji žele da se osveže na raspolaganju imaju luksuzna kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama, a kozmetiku ekskluzivno za kompaniju Emirates proizvodi kuća "Bulgari", piše "Dejli mejl".

Karte koštaju između 3.086 i 3.600 evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja