Luksuzni banjski kompleks na Paliću 2012.

Na obali Palićkog jezera gradiće se termalni kompleks kakav trenutno ne postoji u Srbiji, a gradi ga, kako prenosi dnevni list Press, slovenačko preduzeće Terme Olimija.

Na obali Palićkog jezera gradiće se termalni kompleks kakav trenutno ne postoji u Srbiji, a gradi ga, kako prenosi dnevni list Press, slovenačko preduzeće Terme Olimija.

Banja će se prostirati na više od 30 hektara i u njenu izgradnju biće uloženo najmanje 20 miliona evra. Banjski kompleks činiće hotel sa četiri zvezdice sa 300 kreveta, velnes, akva i spa sadržaji, nekoliko bazena od kojih neki sa termalnom vodom.Na Paliću postoje dva izvora termalne vode koji su blagotvorni kod reumatičnih i nervnih bolesti, a trenutno se koriste samo 20%.

Otrvaranje banje najavljuje se za april 2012. a u njoj bi zaposlenje moglo pronaći stotinu radnika.

Slovenačka firma "Terme olimia" jedina se javila na javni poziv za izbor strateškog partnera za izgradnju Banje Palić koji je raspisalo Ministarstvo za ekonomiju i regionalni razvoj. Ovo preduzeće poseduje niz hotela u Sloveniji poznatih po kvalitetnim velnes sadržajima.

  • MJ

    23.09.2010 11:28
    bolje bi bilo da poprave pumpu za precišćavanje jezera, da ljudi mogu da ponovo normalno da se kupaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.