Putnici na kruzerima zaboravljaju igračke za bradavice, lažne zube i zlatne satove

Kruzeri godišnje ugoste milione gostiju pa nije uopšte čudno što osoblje nađe veliki broj stvari koje su putnici zaboravili. Radnici nekoliko kompanija otkrili su na šta sve nailaze.

Portparol Konrad Linea rekao je kako su radnici jednom pronašli prsten od 18-karatnog zlata star 150 godina s inicijalima putnikovog čukundede. Prsten je vraćen vlasniku.

"Vlasnik je plakao kada smo mu rekli da smo pronašli prsten. Iako vredi blizu 2.000 evra, njemu je sentimentalna vrednost neprocenjiva", rekao je portparol.

Neretko su pronalazili zlatne Rolex satove, zubne proteze, vibratore i druge igračke za seks. Putnici takođe zaboravljaju i novac i to velike količine, kao i dokumente.

Putnici su na forumu "CruiseCritic" podelili svoja iskustva, a među najčešćim stvarima koje zaboravljaju su mobilni telefoni, digitalni fotoaparati, cipele i veš.

"Kada sam stavila kofer ispod kreveta shvatila sam da baš i nije očišćeno sve kako treba. U to sam bila sasvim sigurna kada sam ispod pronašla kondom i igračke za bradavice", napisala je jedna od putnica.

"Moj sin je jednom pronašao na sofi u baru 1.100 dolara. Prijavili smo to, ali nismo rekli o kojoj sumi je reč. Dali smo svoje kontakte i nakon 10 dana ponovo smo otišli u kacelariju, ali niko nam se nije javio. Uprava nam je rekla da zadržimo novac, ali shvatili smo da to ne možemo, pa smo ga ostavili na brodu. Sin i ja samo obišli sve radnike i dali im napojnicu", kazala je druga putnica.

Većina firmi koja poseduje kruzere sačuva izgubljene predmete do 30 dana, osim ako je reč o elektronskim cigaretama, lekovima, hrani i piću.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.