Poleteo prvi avion iz Niša za Berlin

Prvi avion "Rajanera" iz Berlina sleteo je danas u 15 časova na niški aerodrom "Konstantin Veliki".

Prvi avion najveće niskotarifne avio-kompanije iz Irske dočekan je tradicionalno vodenim topovima i tortom sa znakom "Rajanera". Avion iz Niša za Berlin, za koji su prodate sve karte, poleteo je u 15.35 časova. Na prvom letu iz Berlina do Niša i obratno pilotirao je kapetan Vladimir Milićević, a kopilot je bio Stefan Jovanović.

- Sjajno je što iz Niša mogu da odletim u Berlin. Uvek me je mrzelo da idem do Surčina i da sa tog aerodroma letim. Čim su uveli let za Berlin odlučio sam da tamo odem na odmor - priča Nišlija Nikola Jovanović.

- Izabrali smo Niš jer nam ovaj srpski grad najviše odgovara. Posle dužih pregovora, "Rajaner" je poleteo u Srbiji. Početkom zimske sezone uvešćemo i druge najavljene linije i to do Diseldorfa-Weeze, Bratislave i Milana-Bergamo. Cene karata se kreću od 9,99 evra u jednom pravcu- naglasila je ona.

Ovo je , pored "Vizera", druga niskotarifna avio-kompanija koja ima redovne letove iz Niša. Avioni na relaciji Berlin-Niš-Berlin će leteti dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. Direktor niškog aerodroma Vladica Đurđanović rekao je da iz Niša putnici sada mogu da odlete u šest evropskih gradova, kao i da će do kraja godine biti uvedene još tri redovne linije. 

Teme

avion
  • Novi Sadist

    06.09.2016 04:28
    Bez problema gospodo!
    Sreca Novi Sad nema aerodrom, te nema ni briga kao ni troskova vezanih za ovakve vesti! Osim ako SNS botovi misle drugacije :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.