London najpopularniji

"British airways" prevezao je više od pola miliona putnika u periodu od 9. do 14. aprila, koji su odleteli ka svojim uskršnjim destinacijama.

Najviše putnika zabeleženo je u četvrtak i to čak 110.500.

Među najpopularnijim destinacijama za letove iz Londona našli su se kao i obično Njujork i Los Anđeles, a ovog puta im se na list pridružio i i Hong Kong. Sa druge strane, najpopularnije evropske destinacije putnika ove kompanije bili Edinburg, Pariz i Ženeva, zbog brzih letova i lake dostpunosti. 

Najpopularniji gradovi koje će putnici iz naše zemlje posetiti tokom prazničnih dana su London, Njujork i Edinburg (sve popularniji našim turistima). Svi letovi obavljaju se preko novog doma British Airways-a na aerodromu Hitrou – Terminala 5 (preko kojeg se dnevno za Njujork obavi čak 10 letova).

Takođe i mnogi Evropljani su se odlučili da provedu svoje praznike u Londonu, posebno kako bi iskoristili jačanje evra u odnosu na britansku funtu. Obim saobraćaja ka ovom gradu je povećan za 15 posto u odnosu na isti period prošle godine. Više od 52.000 posetilaca doletelo je iz Parzia, Stokholma, Ciriha, Minhena i Franfurta tokom praznika prošlog vikenda. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti