Uskoro mogući bandži skokovi sa najvišeg staklenog mosta na svetu

Svi oni koji su uspešno pobedili svoje strahove i prošetali najvišim staklenim mostom na svetu, koji se nalazi na jugozapadu Kine, sada mogu malo da začine stvari i počnu da razmišljaju o bandži skoku s njega.
Platforma za bandži skokove visine 260 metara biće postavljena na staklenom mostu u Zhangjiajie Grand kanjonu u avgustu 2018. godine. Kada bude otvorena, to će biti najviša platforma za bandži skokove na svetu.
 
Trenutni rekord drži toranj Macau Tower, takođe u Kini, na kojem je postavljena platforma za skokove visine 233 metra.
 
"Ono po čemu će Zhangjiajie Grand kanjon biti poseban kada je reč o bandži skokovima, to je pogled na neobične pejzaže. Zahvaljujući staklenim podovima na mostu, posetioci kanjona će moći da posmatraju ljubitelje adrenalina kako skaču s mosta. Iskustvo skakanja s mosta će biti potpuno drugačije od skakanja s tornja Macau. Skakanje s mosta ne zahteva uže za vođenje, zbog čega će svi koji se odluče na bandži skok imati osećaj slobodnog pada", kazao je Džo Čen, zamenik generalnog direktora kanjona Zhangjiajie.
 
Krajem maja kanjon Zhangjiajie organizovao je probni bandži skok kada su entuzijasti iz svih delova sveta pozvani da probaju da skoče sa staklenog mosta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja