Popust od 75 odsto

Ministarstvo omladine i sporta i Jat Ervejz potpisali su Ugovor o poslovnoj saradnji i podršci stipendistima Fonda za mlade talente. Ovim ugovorom Jat će stipendistima Fonda za mlade talente, kojima su dodeljene stipendije za studiranje na osnovnim i poslediplomskim studijama u zemljama članicama EU, kao i mladim talentima koji će obavljati stručnu praksu u EU, omogućiti da koriste karte na svim redovnim linijama Jata po povlašćoj ceni i po posebnim uslovima.

Konkretno, popusti će iznosti 75 odsto od cene karte, a posebni uslovi podrazumevaju otvoren povratak ili promenu datuma povratka bez plaćanja. Visoki kriterijumi za sticanje stipendija – prosečna ocena iznad 8,50, kao i obaveza nosilaca stipendije da po završetku studija rade u Srbiji najmanje pet godina – razlozi su koji su opredelili Jat da studentima dodeli ovako visoke popuste na aviokarte, kažu u Jat Ervejzu. Nacionalna aviokompanija i Fond za mlade talente se nadaju da će i druge kompanije u Srbiji prepoznati svoje interese u sličnim akcijama i podržavati ovakve projekte u budućnosti. Potvrde o ostvarivanju popusta za školsku 2008/9. godinu stipendisti Fonda mogu da podingnu u Beogradu u Ministarstvu omladine i sporta, Bulevar Mihajla Pupina broj dva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.