Rezervacija samo uz kartu

Putnici koji na blagajnama železničkih stanica žele da kupe rezervacije za sedište, odnosno ležaj u kušet ili spavaćim kolima, će ubuduće morati da imaju i kupljenu voznu kartu, saopšteno je iz "Železnica Srbije".

 

Blagajnici će, shodno propisima koji važe, morati da na rezervaciji koja se izdaje upišu broj vozne karte, odnosno isprave, dodaje se u saopštenju. "Železnice Srbije" će u narednom periodu organizovati pojačanu kontrolu rada blagajnika i ukoliko se uoče određene nepravilnosti, biće preduzete odgovarajuće mere protiv putničkih blagajnika koji ne poštuju propise. U saopštenju se navodi da će se, ukoliko se nepravilnosti uoče u radu blagajni putničkih agencija, razmotriti čak i mogućnost uskraćivanja prava prodaje rezervacija mesta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.