Bizarne žalbe turista

Toplo vreme, lepe devojke i odlična hrana...To je za neke ljude razlog da se žale turističkim agencijama. Jedna britanska turistička kompanija otkrila je nekoliko nečuvenih žalbi koje je dobila od svojih korisnika.
Toplo vreme, lepe devojke i odlična hrana...To je za neke ljude razlog da se žale turističkim agencijama. Jedna britanska turistička kompanija otkrila je nekoliko nečuvenih žalbi koje je dobila od svojih korisnika.

Jedan turista koji je letovao na obali Španije žalio se zbog toga što se ugojio tri kilograma tokom odmora, a za to je krivio bogat švedski sto hotela.

Drugi čovek koji je godišnji odmor proveo na Majorci požalio se zbog lepih žena na ulicama koje su ugrozile samopouzdanje njegove supruge, pa čak i njihov brak.

Dok prosečan putnik jedva čeka da se svali u udoban hotelski krevet, jedan posetilac Portugala tvrdio je da je njegov krevet "previše udoban" što ga je dovelo do toga da ustaje kasnije i izgubi dobar deo dana.

Za bračni par iz Britanije zvuci razuzdanog seksa iz susedne sobe izazivali su pritisak da i sami vode ljubav, što im se očigledno nije dopalo.

Možda i najbizarnija žalba upućena toj britanskoj turističkoj agenciji stigla je od ljutitog bračnog para koji je smatrao nečuvenim što im je za putovanje u Dubai potreban pasoš. Oni su tek na aerodromu saznali da su im potrebna lična dokumenta za odlazak u drugu zemlju.

Još neverovatnih pritužbi

"Sa mužem i dvoje dece otišla sam na plažu prvog dana odmora u Plaja Blanci. Bilo je 26 stepeni Celzijusa i sunce je toliko zagrejalo pesak da moja deca nisu mogla da hodaju do vode. To im je jako teško palo, naročito zbog činjenice da su se druga deca kupala..."

"Kada smo gledali slike odmarališta u Turskoj na vašem veb sajtu, izgledalo je veoma egzotično. Međutim, tek kada smo stigli shvatili smo da tamo ima suviše ljudi iz Engleske što je potpuno ubilo taj egzotični duh. Razočarali smo se i nećemo više nikada ići u Marmaris."

"Čovek pored plaže je prodavao naočare za sunce koje su mi se svidele. Rekao je da koštaju 10 evra, a ja sam uspeo da spustim cenu na 4,5 evra. Bio sam vrlo zadovoljan sve dok nisam shvatio da su lažnjak. Zar to nije ilegalno? Niko me nije upozorio na tako nešto i sada više ne mogu da ih nosim", piše Blic.
  • a

    15.03.2011 14:40
    ...
    ...sta reci...a ne zaplakati :)
  • Mudri

    14.03.2011 07:35
    Kad su...
    debili!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja