FOTO: Pogled vredan 35.000 dolara

Ukoliko ste tokom boravka u Njujorku naumili da prenoćite u jednom od najskupljih apartmana na svetu - Taj Vorner Penthausu, u hotelu For sizns, moraćete da izdvojite 35.000 dolara.

Ukoliko ste tokom boravka u Njujorku naumili da prenoćite u jednom od najskupljih apartmana na svetu - Taj Vorner Penthausu, u hotelu For sizns, moraćete da izdvojite 35.000 dolara.

Apartman se prostire na 400 kvadratnih metara i sastoji se od spavaće sobe s kupatilom, dnevnog boravka i biblioteke, kao i soba za presvlačenje, doručkovanje, šminkanje i meditaciju.

Spavaća soba je opremljena "king-sajz" krevetom sa švedskim dušekom ručne izrade koji košta 60.000 dolara, dok je baldahin prekriven tajlandskom svilom u koju su utkane niti 22-karatnog zlata. Zidovi apartmana ukrašeni su sedefom i poludragim kamenjem ili su presvučeni mekom telećom kožom, javlja SrbijaNet. Penthaus ima i najveća staklena klizna vrata koja su ikada napravljena.

Da biste u potpunosti uživali u raskošu ovog mesta, morali biste da poznajete umetnosti jer u njemu sve vrvi od originalnih slika i skulptura, navodi "Foks njuz". Za sve vaše prohteve, tu je privatni batler koji vam je na usluzi 24 sata dnevno.

  • samael

    16.03.2011 21:07
    bzvz
    Ne bi im platio toliko pa sve da sam Bill Gates. Totalno bzvz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja