Mini medeni mesec za manje od 100 evra

U borbi za nove goste jedan lanac hotela u Velikoj Britaniji odlučio je da izađe sa novom ponudom specijalno namenjenom novopečenim bračnim parovima.
Tek venčanim mladencima lanac hotela nudi mali medeni mesec uz mnoge pogodnosti po ceni od samo 98 evra. U cenu su uračunata dva noćenja u jednom od osam hotela lanca, večera za dvoje koja podrazumeva i po čašu vina za svakog i doručac u vidu "švedskog stola".

Mladence će u sobi sačekati boca penušavog vina, bogata čokoladna bombonjera i sveže jagode. Uz sve to idu i brojne bočice raznih kozmetičkih proizvoda, latice ruža kojim će zasuti krevet, čipkana spavaćica za mladu i svilena pidžama za mladoženju.

Lokalna štampa piše da ponuda važi do 30. decembra ove godine, a odnosi se samo na parove koji su se večali u julu ili u nekom od kasnijih meseci.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja