Za Južnu Afriku minimum 3.000 evra

Zna se s kim će se Srbija sastati u grupi na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, tako da je već počela prodaja aranžmana.
Interesovanje jeste na zavidnom nivou, ali ljudi se još uvek ne odlučuju da izdvoje pozamašne svote novca kako bi pratili našu reprezentaciju.

Kompanija "Emirati" (Emirates) zvanični je turistički operater Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. i već je spremila aranžmane za sve stanovnike država koje su se plasirale na završni turnir u Južnoj Africi. Iz Srbije ova kompanija još uvek ne leti, a najbliži grad odakle kreću je Istanbul, do kog možete stići bilo kojim drugim prevoznikom.

U zavisnosti od toga šta vam odgovara i sa koliko novca raspolažete možete da izaberete jednu, dve ili sve tri utakmice u grupi. Ukoliko ste optimista, možete da kupite i karte i za osminu finala, za četvrtfinale, kao i ceo paket. Uz aranžman vam je obezbeđen prevoz do stadiona i smeštaj u hotelu sa dve ili više zvezdica iz jednog od tri centra (Johanesburg, Kejp Taun ili Durban) gde će biti smešteni turisti.

Cena za prevoz od Dubaija do Kejp Tauna, smeštaj u hotelu i prevoz do svih stadiona gde igra Srbija u grupnoj fazi iznosi oko 5.500 evra, ne računajući prevoz od Beograda do Istanbula i od Istanbula do Dubaija koji će vas koštati dodatnih 500 evra.

Ukoliko želite da pratite samo jednu utakmicu, i to onu sa Nemačkom, trebalo bi da spremite oko 3.000 evra. Hotel sa dve zvezdice "Stay easy century city" u Kejp Taunu nudi brojne pogodnosti poput bazena, besplatnog interneta, kablovske televije, klimatizovanih soba i bebi siterke za one koji bi putovali sa decom. Ovo je samo jedan od brojnih hotela koji su u ponudi i koji su potpuno renovirani i spremljeni za fanove.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.