Turisti se najviše ugoje u Americi

Ne želite da se ugojite na odmoru? Onda nikako ne putujte u Ameriku, jer oni koji odu tamo na odmor ugoje se gotovo četiri kilograma za dve nedelje, otkriva najnovije istraživanje.

Ne želite da se ugojite na odmoru? Onda nikako ne putujte u Ameriku, jer oni koji odu tamo na odmor ugoje se gotovo četiri kilograma za dve nedelje, otkriva najnovije istraživanje.

Na turističkoj mapi zemalja u kojima se turisti najviše ugoje SAD drži uverljivo prvo mesto. Tokom dvonedeljnog odmora većina ljudi tamo se ugoji više od tri kilograma.

Na drugom mestu su Karibi, a slede Francuska i Italija. Grčka je zauzela peto mesto.

Najnovije britansko istraživanje u kojem je učestvovalo 2000 ispitanika otkriva da je Amerika kobna za vitku liniju jer tamošnji restorani nude ogromne porcije, a i grickalice su svuda prisutne.

Ispitanici su tokom istraživanja odgovarali na pitanja o svojim prehrambenim navikama na godišnjem odmoru. Otkriveno je da se četvoro od deset ispitanika redovno ugoji na odmoru, a najviše njih dobije oko dva kilograma.

A šta je najviše krivo za gojenje? Anketirani u prvom redu navode velike porcije, koje su posebno prisutne u Americi. Takođe smatraju da debljanju doprinosi i alkohol koji je za većinu sastavni deo letovanja.

Vitkoj liniji ne pomaže ni preterano izležavanje koje na odmoru mnogi praktikuju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.