Beogradsko Hostelche među najboljima

Sajt hostelbookers.com predstavio je listu najboljih hostela na svetu za 2009. godinu, a među prva tri u Evropi nalazi se i beogradski hostel "Hostelche".

Osim beogradskog, nagrađen je i mostarski "Majdas hostel", kao i lisabonski "Travellers House". Svaki od nagrađenih hostela ocenili su njihovi gosti po čistoći, popularnosti, lokaciji i atmosferi.

Tokom novembra prošle godine Hostelbookers.com je sproveo istraživanje o navikama putnika. Na osnovu više hiljada odgovora, predstavljeni su rezultati istraživanja koji su, između ostalog, pokazali da 56.2% putnika odluči da odsedne u hostelu, a samo 1,7% njih bi rezervisalo boravak u luksuznom hotelu. Istraživanje je takođe pokazalo da je putnicima, tokom boravka u hostelu, najvažnije da imaju dobar tuš i internet konekciju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.