Popust za turističke agencije

Niskotarifna avio-kompanija "Flajniki" ponudila je na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu poslovnu saradnju turističkim agencijama iz Srbije, najavljujući da će za njih odobravati posebne popuste.

Predstavnik Nikija Rastko Lazarević je rekao da su popusti predviđeni za grupna putovanja, za blok sedišta, kao i za agencije koje budu prodavale karte. On je podsjetio da će avion “embraer 190″ sa 104 sedišta, bez biznis klase, saobraćati svakodnevno od Beograda do Beča, sem subote, po ceni od 29 evra, sa uključenim taksama, s tim što se očekuje da će se brzo početi i sa dva leta dnevno.

Za decu mlađu od 12 godina odobrava se popust od 33, a mlađu od dve godine od 90 odsto, rekao je Lazarević. Putnici će u avionu besplatno dobijati dnevne novine i časopise, sendviče i sokove, uz zabavni program, a moći će da kupuju jela po narudžbini i alkoholna pića. Jela po narudžbini će svakodnevno isporučivati firma “Demel” koja je nekada radila za dvor austrougarske monarhije.

Na prtljag do 20 kilograma se ne naplacjuje, kao ni na šest kilograma ručnog prtljaga, uz koji može da dođe i laptop do dva kilograma, a pogodnost predstavlja i to što čeking može da se obavi preko Interneta. Agencijama su ponuđeni i povoljni letovi za celu Evropu, sa među-sletanjima, za Inzbruk, Berlin, Frankfurt, Minhen, Pariz, Cirih i Kopenhagen.

Ova austrijska avio-kompanija postoji od 2003. godine i prošle godine je prevezla 2,7 miliona putnika. Ove godine se očekuje znatno više letova, jer će na proleće biti nabavljeno još pet novih aviona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja