Prva umetnička radionica za nudiste

Prvu radionicu za nudiste organizovaće HTP "Ulcinjska rivijera" u nudističkom naselju na Adi Bojani ovoga leta.
Prvu radionicu za nudiste organizovaće HTP "Ulcinjska rivijera" u nudističkom naselju na Adi Bojani ovoga leta.

Prva petnaestodnevna radionica biće održana od 2. do 15. avgusta, a onda slede još tri: od 16. do 22. avgusta, od 23. do 29. avgusta i od 30. avgusta do 5. septembra 2010. godine.

Predavači će biti Detlev Fot slikar, ilustrator i pisac, majstor Akademije umetnosti u Dizeldorfu i Ioana Luka, akademski slikar iz Dizeldorfa.

Grupe polaznika umetničkih radionica će brojati 10 članova, a časovi će se odvijati u prirodi i u prostorijama namenjenih za slikanje. Polaznici će slušati predavanja i imati praktične vežbe četiri do šest sati dnevno.

Slobodno vreme mogu provoditi na peščanoj plaži dugoj tri kilometra, kao i u nekom od čuvenih ribljih restorana na Adi, u igranju tenisa, jahanju konja...

Jednonedeljni paket aranžman košta 600 evra po osobi, a dvonedeljni 1.200. Cena obuhvata rad u radionici, noćenje, doručak, večeru, boravišnu taksu, kao i hotelski sadržaj: tenis, stoni tenis, odbojka.

U cenu aranžmana nije uključen prevoz, kao ni materijal potreban za školu slikanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.