Naplata toaleta u avionu

Irska niskotarifna aviokompanija "Rajan er" (Ryan Air) potvrdila je da će putnicima ubuduće naplaćivati upotrebu toaleta, u nastojanju da njene avionske karte i dalje budu jeftine.

Irska niskotarifna aviokompanija "Rajan er" (Ryan Air) potvrdila je da će putnicima ubuduće naplaćivati upotrebu toaleta, u nastojanju da njene avionske karte i dalje budu jeftine.

"Naplaćivanjem toaleta želimo da utičemo na promenu ponašanja putnika i da ih podstaknemo da pre leta obave fiziološke potrebe", izjavio je predstavnik "Rajan era", dodajući da će to omogućiti uklanjanje dve od tri toalet kabine i dobijanje prostora za dodatna sedišta.

Ideju je pokrenuo Majkl O'Liri, direktor kompanije. Još uvek se ne zna kada će ta odluka tačno stupiti na snagu, ali je izvesno da će korišćenje toaleta koštati jedan evro. Kompanija je, takođe, saopštila da će putnicima u njenim letelicama na raspolaganju biti samo jedan toalet.

  • 123

    15.04.2010 07:26
    123
    StjuardeSera
  • Zoran

    12.04.2010 18:13
    Podsećanje
    Nekada davno u ovoj lepoj zemlji snimljen je film:-Erogena zona.Pogledajte ga obavezno,a onda se zapitajte kuda ide ovaj svet.Avion bez toaleta,naplaćuje se...Ludilo
  • XD

    12.04.2010 13:54
    Sad će i baba-sere da postanu članovi posade

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.