U Istri se nadaju turistima iz Srbije

Pritisnuti ekonomskom krizom, posle skoro dve decenije nezainteresovanosti, hrvatski hotelijeri se sve više nadaju turistima iz Srbije.

Pritisnuti ekonomskom krizom, posle skoro dve decenije nezainteresovanosti, hrvatski hotelijeri se sve više nadaju turistima iz Srbije.

Tako  predstavnici tamošnje najveće hotelijerske organizacije "Valamar" očekuju da će se i ove godine  nastaviti pozitivan trend posete srpskih turista Istri, a tim povodom su ugostili grupu novinara iz Srbije u Rabcu, mestu koje ističu kao jednu od najatraktivnijih turističkih destinacaija u Kvarnerskom zalivu.

Cene smešataja kreću se od 20 evra u predsezoni, pa do više stotina evra u jeku sezone u najelitnijim hotelima koje Rabac nudi. Istru je prošle godine posetilo više od 17.000 turista iz Srbije, što je u odnosu na 2008., povećanje za 38 odsto.

  • Salajčan

    31.05.2010 15:57
    E pa sad!
    Kad me vidite onda mi se i nadajte! Znači nikad! Sad im trebamo kad im treba para.
  • SALE NOVOSADJANIN

    31.05.2010 10:32
    BRAVO
    TO JE PRAVI IZBOR A NE MNE-BLEE.
    IMA CRNOGORCI DA UNAPREDE VISOKI TURIZAM,DOBIJAJU VODU I NAUCICE DA KAZU MOLIM.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.