Vozom do Splita od 25. juna

Sezonski voz "Jadran ekspres" na relaciji Beograd - Split, sa zaustavljanjem u Kninu i Perkoviću, saobraćaće jednom nedeljno od 25. juna.

Sezonski voz "Jadran ekspres" na relaciji Beograd - Split, sa zaustavljanjem u Kninu i Perkoviću, saobraćaće jednom nedeljno od 25. juna.

Voz će, od 25. juna do 28. avgusta, iz Beograda polaziti svakog petka u 15.25 sati, dok će iz Splita kretati subotom u 16.09 sati, saopštile su "Železnice Srbije". Prodaja karata počeće krajem ove sedmice, a cena karte u jednom pravcu u prvom razredu je 57 evra, povratna je 105 evra, dok u drugom razredu putovanje košta 38 evra, odnosno 70 evra.

Putovanje od Beograda do Knina košta 49 evra u prvom razredu, 33 evra u drugom, a povratna karta na toj relaciji iznosiće 93, odnosno 62 evra. Deca do šest godina voziće se besplatno, a deca uzrasta do 14 godina plaćaju 50 odsto jeftiniju kartu, navodi se u saopštenju.

Rezervacija sedišta je obavezna i košta 2,5 evra u jednom pravcu, za ležaj u kušet kolima treba izdvojiti 10 evra, dok će se, u zavisnosti od interesovanja putnika, u sastav voza uključivati i vagon za prevoz automobila, koji će koštati 40 evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja