VIDEO: Maleni psi su terapija protiv stresa

Zaposleni u firmi "Dogswell" za svoju kampanju su osmislili zanimljivu skrivenu kameru.

Zamolili su ljude koji rade u jednoj firmi da ih snime za lokalne vesti, na temu "rad u kancelariji - stres ili ne". Cilj im je bio da dokažu da svačiji dan u kancelariji može postati radosniji, svetliji i kreativniji, a kada su zaposleni pristali, usledilo je iznenađenje.

Kada je lažna ekipa stigla, niko nije bio pripremljen za iznenađenje - grupu slatkih pasa. Desetine malenih lajavaca je potrčalo ka zaposlenima, koji su od tog trenutka razvukli široke osmehe na licima i pokazali zadovoljstvo i sreću.

Ljubav psa je besplatna, poruka je ove kampanje. Pogledajte video i nabavite svog "najboljeg prijatelja", piše sajt petface.net.

Teme

pas
  • Dogovoreno!

    06.07.2016 06:47
    Rešeno! Posle ovakve preporuke, a pošto su hrana, veterinar i sve ostalo za psa besplatni,
    mislim da apsolutno svaki Novosađanin treba da ima malog psa.
    Odnosno, višečlane porodice - svako svog. Da ne bude stresa.
    Bar će biti zanimljivo noću, kada svoje igračke ostavite na terasi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.