VIDEO: Rus opušteno šeta medveda na povocu

Na društvenim mrežama pojavio se video-snimak koji prikazuje čoveka kako se igra sa medvedom na povocu po ulicama Taganroga, grada na jugu Rusije.
Taj njegov potez naišao je na osude i kritike korisnika Jutjuba, Fejsbuka...iako prolaznici na snimku ne deluju uplašeno.
 
Inače, ruska policija traga za muškarcem koji je odgovoran za tu opasnu igru.
 
  • Pokemon

    21.03.2017 19:38
    Kad god odem u Petrograd pojedem medvedju sniclu - strava su!!
  • Pljuc

    21.03.2017 18:58
    Aaaaaaaaaa, Veganko. Otvorim taj https:// da vidim tog medveda, kad' ono... Nema tog pitomog medveda, al' ima neki! Tu se neka baba nešto breca ne neku zamlatu što je vratio knjigu nakon 354 godine i šalje ga u ćošak!
  • Shimmy

    21.03.2017 16:57
    @Veganka
    Draga Veganko, cekali smo te na vesti o tome kako foke siluju i ubijaju pingvine, ali se nisi pojavila :(

    Licno sam zeleo da te priupitam da li bi te foke trebalo krivicno goniti? Da li bi bilo adekvatno da se preziveli pingvini poslalju na post-traumatsku terapiju? Bilo bi lepo da si se oglasila na patnju i bol silovanih pingvina, kao i da predlozis mere prevencije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.