VIDEO: Mačka spasila dečaka od psa

Iako su mačke na lošem glasu zbog toga što se misli da su manje verne i posvećene vlasnicima od pasa, ovaj video bi mogao to da promeni.
Iako su mačke na lošem glasu zbog toga što se misli da su manje verne i posvećene vlasnicima od pasa, ovaj video bi mogao to da promeni.

Na Jutjubu se pojavio video koji pokazuje mačku kako istrčava iz kuće kako bi odbranila dečaka kog je napao pas.

Na svu sreću po njega, mačka je uspela da otera psa koji je krenuo da ga vuče za nogu i ne samo to, već se i dala u poteru za agresivnim psom.

Uprkos mišljenju mnogih da mačke nisu previše privržene svojim vlasnicima, ovaj video pokazuje i drugu stranu ovih stvorenja koja očigledno itekako mogu da budu privržena i verna.

  • 14.05.2014 20:31
    Pas je sluga, mačka je gospodar.
  • 14.05.2014 19:11
    Mačke su zakon.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.