VIDEO: Maca spasena iz amortizera automobila

Jedna maca se zbog svoje radoznalosti zaglavila unutar amortizera, glavom nadole i tu provelo nekoliko sati, bez mogućnosti da se pomeri ni za milimetar.
Jedna maca se zbog svoje radoznalosti zaglavila unutar amortizera, glavom nadole i tu provelo nekoliko sati, bez mogućnosti da se pomeri ni za milimetar.

Dramu je prekinulo nekoliko dobrih automehaničara, koji su dali sve od sebe da ovu macu poštede patnje i da je na što bezbolniji način izbave iz zamke u koju je upala.

Oni su, srećom, zarobljenu životinju ugledali na vreme, pre nego što je vozilo pokrenuto, pa su odmah počeli sa rastavljanjem automobila. Iako je, kako kažu spasioci, životinjica bila zbunjena i preplašena, ona je shvatila da ljudi žele da joj pomognu, pa je mirno i strpljivo sačekala da je izvuku iz metalne spirale.

  • 04.08.2014 08:54
    Bravo za dobre ljude!
  • nije amortizer

    13.07.2014 20:17
    već opruga
    Mače je primećeno nakon 50 milja, kada je vozač stao da sipa gorivo na pumpi. Dakle, nije srećom primećeno pre nego što je vozilo krenulo, već srećom nakon što je preživelo 50 milja puta. Evo celog teksta sve sa podacima šta, gde, kada i kako.
    https://autos.yahoo.com/blogs/motoramic/cat-stuck-in-car-s-suspension-spring-emerges-unscathed-after-50-mile-terror-ride-152750964.html
  • nonejm

    13.07.2014 18:51
    ???
    Tesko da bi mogla da udje u amortizer, u pitanju je opruga amortizera...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.