VIDEO: Singapur dobio hotel sa pet zvezdica za pse

U Singapuru je otvoren luksuzni hotel za ljubimca sa pravim klimatizovanim apartmanima, spa uslugama i gurmanskim obrocima.
U Singapuru je otvoren luksuzni hotel za ljubimca sa pravim klimatizovanim apartmanima, spa uslugama i gurmanskim obrocima.

"Wagington hotel" nalazi se u preuređenom bungalovu iz kolonijalne ere u diplomatskoj četvrti grada. Smeštaj košta i do 271 dolar po noćenju i to za tri psa u "kraljevskom apartmanu" sa kristalnim lusterom, televizorom i ortopedskim krevetićima. Dizajniran je uglavnom za pse, ali hotel prima i mačje goste.

"Ako mi zaslužujemo najbolje, treba to da pružimo i našem najodanijem prijatelju", kaže vlasnica Estel Tejlor. "Kao ljubitelji životinja smatramo da treba da postoji mesto na kom će se ljubimci osećati kao kod kuće".

Ipak, hotel nije namenjen samo lenjivcima. "Gosti" mogu da plivaju u bazenu u obliku koske i trče po bašti sa veštačkom travom. Ukoliko je kišan dan, mogu vežbati i na trakama za trčanje.

Vlasnici takođe mogu naručiti kozmetički tretman za ljubimca i aromaterapijske masaže. Hotel pruža i usluge prevoza limuzinom.

  • max

    05.11.2014 14:28
    5 ljudskih ili psećih zvezdica?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.