Upis u školu za trudnice

U školi za trudnice Doma zdravlja "Novi Sad" u toku je upis trudnica koje treba da se porode u januaru. Školica je besplatna, počinje u 28. nedelji trudnoće, a obuka traje sve do porođaja.

Buduće majke će, pohađanjem ove besplatne škole za trudnice, naučiti kako da se najbolje pripreme za porođaj i kako da bez straha i panike krenu da rode svoj dete.

Trudnice će u školi biti pripremljene i za prve korake materinstva, za period koji ih čeka posle porođaja, učiće kako da doje, kao i šta da rade kad se pojave problemi zbog dojenja.

Trudnice mogu da se upišu u školu svakog dana od sedam do 19 časova u staroj zgradi ambulante "Dr Jovan Jovanović Zmaj" u Ulici Zmaj Ognjena Vuka 19, kao i telefonom na brojeve 4879-580 i 4879-574.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.