Sa 83 godine ugradila silikone

Osamdesettrogodišnja starica je dospela na naslovne strane američkih časopisa kao najstarija žena u SAD-u koja se odlučila na ugradnju silikona.
Osamdesettrogodišnja starica je dospela na naslovne strane američkih časopisa kao najstarija žena u SAD-u koja se odlučila na ugradnju silikona.

Mari Kolstad iz Santa Ane u Kaliforniji je rekla da je odlučila da ugradi silikone vredne 8.000 dolara jer joj je "priroda oduzela prirodne ženske atribute". "Moje grudi idu u jednom smeru, a mozak u drugom", rekla je Mari za Njujork Tajms. Ona je dodala da se oseća odlično i da to želi iskoristiti. Njena majka je takođe dugo živela, pa se ona nada istom.

Mnogobrojni američki mediji su objavili priču ove starice, i naveli da se sve više starijih ljudi odlučuje za estetske operacije.

Neimenovani hirurg je rekao za Ej-Bi-Si Njuz da će radije operisati zdravu stariju osobu, nego mlađu osobu slabijeg zdravstvenog stanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Naučnici uspešno uklonili HIV iz ćelija

Tim naučnika Univerziteta u Amsterdamu predstavio je rane nalaze uspešnog uklanjanja HIV virusa iz zaraženih ćelija koristeći tehniku genetičkog inženjeringa CRISPR.

Muškarac u SAD umro od kuge

Jedna osoba iz Novog Meksika je preminula od kuge, što je prvi slučaj smrti od ove bolesti u toj američkoj saveznoj državi od 2020. godine, prenosi danas Radio slobodna Evropa (RSE).