Najskuplji penis u istoriji

Nakon teške saobraćajne nesreće, doktori su Metjuu Volu morali skratiti penis za 4 centimetara. Odlučio je tužiti krivca nesreće i dobio je milionsku odštetu.
Nakon teške saobraćajne nesreće, doktori su Metjuu Volu morali skratiti penis za 4 centimetara. Odlučio je tužiti krivca nesreće i dobio je milionsku odštetu.

Vol je 2007. doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Vozio se na motoru, a odjednom se ispred njega stvorio autobus. Nije mogao sprečiti sudar i ostao je priklješten između upravljača na motoru i sedišta. Od udara mu se zdrobio penis i oštetećeni su živčani završeci i arterija. Doktori su uspeli da mu rekonstruišu polni organ, ali je skraćen za 4 centimetara.

Nakon izlaska iz bolnice, Volu se život potpuno promenio. Supruga ga je ostavila, a ostao je i bez posla u mornarici. Najviše ga je pogodilo to što zbog teške povrede možda nikad neće moći imati decu. Zbog toga je tužio krivca za nesreću.

Njegov advokat tvrdi da vozač autobusa nije imao legalnu dozvolu za boravak u SAD-u i da je vozio s nevažećom vozačkom dozvolom, a nije imao ni položenu kategoriju za vožnju autobusa.

Na kraju je porota presudila u Volovu korist i dobio je 7,5 miliona dolara odštete. Zbog astronomske odštete američki mediji su njegov penis nazvali najskupljim u istoriji.

Advokati vozača autobusa su najavili žalbu.

  • ccc

    19.01.2012 23:15
    svasta!
    "Ostao je i bez posla u mormarici"... Sta, zbog kraceg polnog organa??? Dajte molim vas...
  • star

    17.01.2012 16:27
    da da
    sad ce zena da ti se vrati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.