Novosadski informativni portal 021

Život

Manifestacija "Dani jorgovana" održana u Beogradu

Povodom obeležavanja 765 godina od dolaska francuske princeze Jelene Anžujske u Srbiju i njene udaje za kralja Uroša Prvog, čime su uspostavljeni diplomatski odnosi Srbije i Francuske, danas je u Beogradu održna manifestacija "Dani jorgovana".

Neverovatno mnogo posetilaca muzeja Aušvic

Muzej u nekadašnjem koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau jedva izlazi na kraj sa mnoštvom turista i prinuđen je da uvede unapred registraciju posetilaca na internetu, kako se ne bi dešavalo da se ljudi razočarani vraćaju, jer nije bilo moguće da tog dana obiđu nemi spomenik holokausta.

Kako izgleda mesec dana bez seksa?

"Osećao sam se kao na dijeti", "postala je užasno nervorzna", "udaljili smo se" - neki su od rezultata eksperimenta u kojem su bračni parovi apstinirali mesec dana.

Ovo su glavni uzroci astme

Britanski stručnjaci došli su do velikog naučnog otkrića koje bi u narednih pet godina moglo da omogući stvaranje novih tretmana protiv astme.

Ovo su najgora mesta za seks?

Koliko puta vam se desilo da jedva čekate da isprobate seks na nekom novom mestu, a onda se ispostavi da je to potpuni debakl? Ove Beograđanke su podelile svoja iskustva.

Šta ako imate crvenilo na glaviću penisa?

Poslednja stvar koju bi bilo koji muškarac poželeo jeste da kad otkopča pantalone shvati da njegovog "vršnjaka" nešto muči.  Posebno je strašno ako se pojavi neka promena na penisu, a još ako je prisutan i bol... Međutim, da li to baš uvek treba da predstavlja razlog za paniku?

Šimpanza iz Zagreba poslata u Ljubljanu da produži vrstu

Šimpanza Boris iz zagrebačkog zoološkog vrta odabran je kao genetski najadekvatniji mužjak za tri ženke u ljubljanskom zoovrtu, od kojih se očekuje potomstvo, pa je prebačen u slovenačku prestonicu i u karantinu čeka na upoznavanje s budućim partnerkama.