Novosadski informativni portal 021

Život

Srbija i Crna Gora zajedno na "trećim tržištima"

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je u subotu da se sa crnogorskim ministrom održivog razvoja Branimirom Gvozdenovićem dogovorio o zajedničkim turističkim nastupima dve zemlje na trećim tržištima.

Očistite pluća od nakupljenih toksina

Ako već ne možete da se odreknete cigareta, bez obzira koliko znate o svim štetnim posledicama koje ono sa sobom nosi, barem smanjite šansu od oboljevanja od raka. Postoje brojni načini kako pluća možete da očistite od katrana i na taj način smanjite rizike od pojava infekcija.

Promotivne cene karata Er Srbije za četiri destinacije

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da će, u okviru akcije Super subota, danas u poslovnicama Er Srbije u Beogradu i Nišu, moći da se kupe povratne karte po promotivnim cenama od Beograda za Dubrovnik, počev od 119 evra, do Frankfurta (od 149 evra), do Larnake (od 169 evra) i Zagreba (od 105 evra).

Žurka malih penisa

Smatrate da vam je penis mali, volite da se šalite na sopstveni račun, ide vam se na žurku, a početkom marta ćete se naći u Londonu? Onda je Big Small Penis Party savršen način da provedete veče.

Sunce šteti i nakon sunčanja

Sunčevi zraci nastavljaju da oštećuju kožu čoveka i povećavaju rizik od raka satima nakon prestanka izlaganja Suncu, rezultati su najnovijeg istraživanja.

Meditacija čuva mozak

Osobe koje dugotrajno meditiraju imaju usporen gubitak moždane mase u starijoj životnoj dobi, pokazalo je novo američko istraživanje.

Dozvoljene laži za vreme seksa

Pod idealnim uslovima, kad dođe do seksa, sve kočnice popuštaju, fizičke i emotivne, i potpuno smo otvoreni prema osobi sa kojom smo.

Ovo vam uvek sabotira dijetu

Ako se pitate zašto vam nikako ne polazi za rukom da se otarasite suvišnih kilograma, odgovor bi mogao da se krije u pogrešnoj taktici. Ovo su tri najčešće zablude u vezi sa dijetom.

Šta ako on neće kondom?

Sigurno ste do sada bili s mladiće koji je pokušao da izbegne da stavi kondom i za to vam je naveo sasvim neverovatne razloge.