Novosadski informativni portal 021

Život

Britanija ukida beneficije debelim ljudima

Dejvid Kameron, premijer Velike Britanije, najavio je da će preterano gojazne osobe u toj zemlji morati da potraže pomoć za svoje "izlečivo stanje" ili će izgubiti pravo na državne beneficije.

I elektronska cigareta izaziva zavisnost?

Elektronska cigareta koja može da pomogne pri odvikavanju od pušenja, može da stvori nikotinsku zavisnost mladih koji nisu konzumenti klasičnih cigareta, upozoravaju zdravstveni zvaničnici u SAD.

Nasukalo se oko 200 kitova

Uginulo je 140 od dvestotinak malih kitova koji su se u petak nasukali na obalu na jugozapadu Novog Zelanda, a zvaničnici kažu da je to najveći takav slučaj za 10-15 godina.

Smanjio penis jer je bio veličine grejpfruta

Pre operacije mladić je bio sprečen da se bavi sportom, pa čak i da ima seks. Njegov penis bio je dužine 18 centimetara, a obim je merio oko 25 centimetara, što je veličina grejpfruta, piše Miror.

Slavite li Dan zaljubljenih?

Dok u Japanu žene žurno pripremaju muškarcima slatke poklone za sutrašnji Dan zaljubljenih, na Tajlandu se upućuju stroga upozorenja u cilju sprečavanja seksa pre braka.

Zbog čega žene nose dva prezimena?

Svaka druga žena u Srbiji ima dva prezimena, svoje i drugo naknadno dodato prilikom udaje. Da li, ako ste dame, zadržavate svoje prezime, dodajete muževljevo ili u potpunosti odbacujete svoje i uzimate njegovo?

Većina ljudi ima seks na poslu

Ljubav ne bira vreme ni mesto, pa se često događa i na poslu gde se većina koleginica i kolega upušta u veze koje nisu samo poslovne ili prijateljske, pokazuju rezultati istraživanja koje je na 600 ispitanika proveo portal MojPosao.