Novosadski informativni portal 021

Život

Da li su mačke pod stresom?

Ako umiljata, pitoma mačka odjednom postane nervozna i počne da reaguje na neočekivan način, najverovatnije je pod nekim stresom.

Saveti za seks na brzaka

Nemate vremena za spor i opušten seks s partnerom? Brza varijanta će biti sasvim dovoljna da zadovolji vaše potrebe, ali i da raspali strasti onda kada vam se čini da se gase. Sve počinje u glavi.

Puši svaki deveti učenik

Svaki deveti učenik u Srbiji puši cigarete, devojčice, 13,3 odsto, nešto češće nego dečaci, 12,7 odsto, pokazalo je istraživanje o upotrebi duvana kod mladih u Srbiji, saopštio je danas Institut za javno zdravlje, povodom 31. januara - Nacionalnog dana bez duvanskog dima.

Ovo je zajedničko onima koji varaju...

Bilo da se radi o varanju u ljubavnom odnosu ili na poslu - možda to nije vaš uobičajeni životni stil, ali sigurno ste koji put pomislili na to, jer to ponekad izgleda jako privlačno. Upravo se time pozabavilo jedno novo istraživanje.

Kikindske sove u dokumentarcu BBC-ja

Kako izgleda jedan dan sova ušara u najvećem zimovalištu ovih simpatičnih ptica na svetu, koje se nalazi u centru Kikinde, gledaocima više od 200 zemalja dočaraće ekipa televizije BBC.

VIDEO: Mazna sovica

Iako ih često doživljavamo kao misteriozna bića noći i divljine, i sove umeju da budu vrlo druželjubive.