Novosadski informativni portal 021

Život

Zašto muškarci plaćaju za seks?

Ako biste se odlučili da sporovedete anketu i pitate muškarce u vašem okruženju da li su nekada proveli noć s prostitutkom, možda biste se iznenadili odgovorom.

Liker, a uskoro i rakija od banane hit u Trebinju

Dragiša i Mirjana Jovanović iz Trebinja prvi su na ovim prostorima počeli da prave liker od banane, po kome su za vrlo kratko vreme, uz još desetak vrsta domaćih likera i rakije, postali prepoznatljivi, dok je potražnja za patentiranim proizvodom sve veća.

Zagreb, između Beča i Njujorka

Godinama su stanovnici glavnog grada Hrvatske odlazili za božićne i novogodišnje praznike u Beč, a ovoga puta se desilo obrnuto - Beč je došao u Zagreb. Kako? Preko najvećeg klizališta u ovom delu Evrope, koje je bilo postavljeno na Tomislavovom trgu, u neposrednoj blizini železničke stanice, što je izazvalo ogorčene proteste istoričara umetnosti koji tvrde da je time narušen izgled ovog istorijski važnog dela grada.

Jeste li za seks na jedno veče?

U današnjoj progresivnoj kulturi, društvo voli da veruje da su veze na jednu noć ono što čine samouverene i emancipovane žene. Međutim, to nije uvek slučaj. Brojni stručnjaci i terapeuti navode da se mnoge pacijentkinje jutro posle bude sa osećanjem – usamljenosti.

Konzumirajte češće ananas

Neodoljivi miris i ukus ananasa (Ananas comosus) nikoga ne ostavlja ravnodušnim. A kada bi znali šta sve u lekovitom smislu može, verovatno biste ga češće jeli.

Uslovna kazna zbog glasnog seksa!

Kerolajn Kartrajt (53) je toliko glasno vrištala tokom intimnog odnosa sa svojim suprugom Stivom, da su komšije potpuno poludele i zvale policiju preko 30 puta!

Loša sreća kriva za rak?

Većina tipova raka može da se pripiše lošoj sreći, a ne rizičnim faktorima kao što su pušenje, navodi se u studiji objavljenoj u časopisu Sajens (Science).

Loše navike su glavni uzrok opuštenih grudi

Koža na grudima stari dve do tri godine brže od ostatka tela. Bilo zbog dojenja, godina ili genetskih predispozicija, nijedna žena ne može da izbegne to da joj se grudi u nekom trenutku života barem malo ne opuste. Ali, postoje i neke navike koje mogu ubrzati ili pogoršati proces. Evo na šta bi trebalo da pripazite.

Ovakav seks bi trebalo da izbegavate

Ponekad umesto ispunjenosti i zadovoljstva nakon seksa možemo osetiti razočaranost i potištenost. Kako se ne bi našli u sličnoj situaciji pročitajte koja su tri osnovna pravila kada bi trebalo da izbegavate seks.

Gastronomski trendovi za 2015.

Ako se može verovati onim malo iskusnijima iz gastronomskog sveta, 2015. godina proći će u znaku zdrave hrane, puno povrća i dobro izbalansianih obroka.

Ovu hranu treba izbegavati pre seksa

Da li ste znali da postoji hrana koju treba izbegavati pre odnosa? Obratite pažnju na sledeće namirnice koje je bolje da izbegnete pre seksa kako biste sprečili eventualne nezgode.

Četiri najbolja saveta za detoksikaciju

Detoksikacija organizma može se provesti na puno načina, a mi vam predstavljamo najučinkovitije: post, biljne čajeve, detoks dijetu i saunu, a vi odaberite onaj način koji je najbolji za vas.