Novosadski informativni portal 021

Život

Oprezno sa upalom uha

Nakon kupanja u bazenu može da se javi bol u uhu. Upala spoljašnjeg uha mora da se leči pet do sedam dana.

Kako kulturno raskinuti

Nijedan raskid nije lak, pogotovo ako su partneri godinama zajedno. Da bi ova neprijatna obaveza bila manje bolna za obe strane, stručnjaci za veze savetuju da se pridržavate sledećih pravila kako biste kulturno prekinuli odnos sa dojučerašnjim partnerom.

Kako da sačuvate zdravlje preko leta

Leto i uživanje na suncu često mogu da pokvare neplanirane prehlade. Istraživanja su pokazala da se oko 20 odsto infekcija prehlade dešava leti, zbog čega vam dajemo savete kojih treba da se pridržavate ako želite da izbegnete simptome prehlade.

Voće koje dovodi do orgazma

Za jabuke se do sada znalo da olakšavaju varenje, smanjuju apetit, ali je sada došlo do novih otkrića pozitivnih dejstava ovog voća.

Najskuplji gradovi za strance

Prema Merserovoj listi najskupljih gradova za strance koji u njima žive, u 2014. prvu poziciju zadržao je prošlogodišnji "pobednik" - Luanda u Angoli, ali listom dominiraju azijski gradovi.

Pilot sve putnike častio picom

Pilot jedne američke aviokompanije je tokom neplaniranog prekida putovanja usred noći, svojih 160 putnika nahranio picom iz jedne lokalne picerije.

Mozak vam ne da da ostavite cigarete

Američki naučnici s državnog Univerziteta Pen su otkrili da neki ljudi ne mogu da prestanu da puše zbog problema koji je povezan s procesima koji se odvijaju u mozgu.

Post dobar za jačanje imuniteta

Najnovija studija koju je Sprovela grupa američkih profesora pokazala je da post obnavlja ceo imunološki sistem i pomaže obolelima od raka.