Novosadski informativni portal 021

Život

Pilot sve putnike častio picom

Pilot jedne američke aviokompanije je tokom neplaniranog prekida putovanja usred noći, svojih 160 putnika nahranio picom iz jedne lokalne picerije.

Mozak vam ne da da ostavite cigarete

Američki naučnici s državnog Univerziteta Pen su otkrili da neki ljudi ne mogu da prestanu da puše zbog problema koji je povezan s procesima koji se odvijaju u mozgu.

Post dobar za jačanje imuniteta

Najnovija studija koju je Sprovela grupa američkih profesora pokazala je da post obnavlja ceo imunološki sistem i pomaže obolelima od raka.

Kuća dobre masline u Novom Sadu

Maslina vekovima unazad predstavlja sinonim za mir, slavu, moć, plodnost i mudrost, osim kao hrana koristi se i kao lek, a ono što je najvrednije u njima su mononezasićene masne kiseline i vitamin E.

Šta mačke nikako ne vole?

Mačke su prilično osetljive životinje, pa čak i one koje su najmirnije i najumiljatije mogu iznenada da promene svoje ponašanje ako su izložene nečemu što je za njih posebno neprijatno i nervira ih. Pročitajte koje stvari posebno stresiraju mačke...

Plivanje najbolja aktivnost za trudnicu

Plivanje u trudnoći je najbolji izbor rekreacije u kojem se trudnica dobro razgibava i opušta uz najmanje opterećenje kostiju i zglobova, obzirom da voda značajno smanjuje uticaj težine.

Ovo je najmanji majmun na svetu?

Sara Jurgens (26), zaposlena u Dečjem zoo-vrtu u Linkolnu (Nebraska) odgajila je papuljastog marmoseta (Cebuella pygmaea), koga su roditelji napustili čim se rodio.

Šta sve žene cene kod muškaraca

Kada devojka upozna nekog muškarca, osim načina na koji on razmišlja, primećuje još neke stvari koje se nalaze na listi njoj najbitnijih muških osobina.