Novosadski informativni portal 021

Život

VIDEO: Uskoro i virtuelni seks sa tabletom

Posle kompjuterskog miša u obliku vagine i sličnog ručnog sata, stigao nam je dodatak LaunchPad kompanije FlashLight, koji će Facetime ili Skype razgovore dodatno začiniti i omogućiti da praktično doživite orgazam pomoću iPad tableta.

Ovo su najlošija mesta za odmor

U svakoj državi postoji neko mesto u kojima se turisti neće osećati prijatno. Istraživanjem stope kriminala, nasilja, ubistava i pljački, napravljena je lista od deset gradova, ili naselja, u koja ne bi bilo pametno otići.

Uzroci i lečenje tamnih mrlja oko očiju pasa

Tamne mrlje oko očiju su veoma čest problem kod malih rasa pasa, a naročito kod belih pasa kod kojih se javlja žućkasto ili crvenkasto prebojavanje dlake koje vlasnici pasa teško rešavaju.

Namirnice za zdravu kožu

Ono što jedete itekako utiče na vaše zdravlje, a samim tim i na kožu. Zdrava ishrana je ključ za zdravu kožu, a mi vam donosimo šest vrsta hrane kojom ćete to postići.

Koliko se zaista sagori kalorija tokom seksa?

Koliko kalorija se zaista sagori seksom? Ako mislite da strastven seks koji vas bukvalno ostavlja bez daha i nakon kog imate osećaj kao da ste upravo istrčali maraton sagoreva istu, ako ne i veću, količinu kalorija kao i vežbanje, istina bi vas mogla razočarati.

Kako pomoći depresivnoj osobi?

Za osobe koje pate od depresije nema ničeg beskorisnijeg od saveta tipa "trgni se, saberi se, potrudi se"..., jer je prva i najvažnija stvar da joj se pomogne da dobije odgovarajuću lekarsku pomoć.