Novosadski informativni portal 021

Život

Šta muškarci ne trpe u krevetu

Postoje neke stvari u seksu koje žene pogrešno rade, a muškarci ih neće oprostiti. Naučite koje su to stvari i prestanite da ih radite.

Nekoliko zanimljivosti o kravama

One su lepe, krotke, plemenite, ali i više nego korisne. O njima znamo malo – da su mirne i pitome, pomalo lenje, da daju mleko, zahvaljujući kome je većina nas izrasla u velike dečake i devojčice. Kako biste im se odužili za sve to, potrudite se da zapamtite bar neku od ovih neverovatnih, malo poznatih istinama o kravama.

Deset blesavih, ali pravih bolesti

Na svetu vrebaju mnoge opasnosti za koje nikada niste čuli. Tako možete oboleti od sindroma Alise u zemlji čuda, brushalter-preloma i mnogih drugih podlih, ali i smešnih bolesti.

VIDEO: Pet fantastičnih podvodnih gradova

Da li znate da je do sada istraženo tek pet odsto okeana? Onda ne treba da vas čudi da su tek skoro otkriveni podvodni gradovi, hramovi, naselja i lokacije širom sveta koje su smatrane mitovima.

Đavolja varoš spremna za turiste

Upravnik turističkog lokaliteta Đavolja varoš Radoje Stepanović rekao je da je sve spremno za predstojeću turističku sezonu i da ove godine očekuje veći broj posetilaca.

VIDEO: Pas danima čeka gazdu ispred bolnice

Beskućnik iz Brazila obratio se lekarima pošto ga je neko udario kamenom u glavu, ali je zbog dodatnih problema morao više od nedelju dana da ostane u bolnici, ispred koje ga je čitavo to vreme čekao njegov verni pas.