Novosadski informativni portal 021

Život

Uticaj krvne grupe na seks

U Japanu veruju da krvne grupe utiču na to kako ispoljavamo emocije i kako se slažemo sa okolinom, kako biramo prijatelje, ljubavnike i bračne partnere.

FOTO: Javni wc pretvoren u kafić

Piter Tomlinson je smislio način kako da zaradi kao ugostitelj - javni (muški) WC iz viktorijanskog doba u centru Londona pretvorio je u moderni kafić.

Predstavljen put do vrha Himalaja

Najpoznatiji srpski alpinista Dragan Jaćimović, poreklom iz Požege i prvi Srbin koji je osvojio Mont Everest, predstavio je sinoć u velikoj sali Doma kulture čačanskoj publici svoj put do vrha Himalaja, mestu gde vreme stoji, a ljudi žive u skladu sa prirodom.

Koji su najpopularniji seksi kostimi?

Internet stranica Lovehoney, koja se bavi prodajom seksi igračaka, prošle godine je zabeležila da preko 50 odsto muškaraca seksi uniforme smatra privlačnim, kao i da većina preferira kostim francuske sobarice.

Knjige umesto lekova

Britanski lekari će pacijentima koji pate od blažih psiholoških poremećaja moći uskoro da, umesto lekova, preporučuju knjige za koje se veruju da imaju pozitivno terapeutsko dejstvo.

Ima dobrih ljudi

Roditelji bolesne devojčice koji su s teškom mukom prikupili 26.000 evra za njeno lečenje, sav taj novac dali su drugoj porodici u nevolji, pošto su saznali da njihovom detetu nema leka.

Bela kuća zatvorena za turiste

Bela kuća je saopštila da se od vikenda ukidaju obilasci za turiste, zbog smanjenja budžeta koji je stupio na snagu pre nekoliko dana.

Polne bolesti i zbog depilacije

Česta promena partnera, veze za jednu noć, depilacije, tetovaže i pirsinzi na intimnim delovima tela jako utiču na porast broja polno prenosivih bolesti, pa mlade devojke sve češće imaju hlamidiju, ali i razne druge infekcije.